tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kuvittele!

Paskiksessa mukana tällaisella ATC-kortilla: haasteessa siis tällä kertaa värit, joiden tulkitsin olevan violetti, korallinpunainen ja sitruunankeltainen.


Tähän on käytetty vastikään Stampinbackilta tilattuja tuotteita: ATC-pohja, violetti jauheväri (colorit) ja leimat (idiot flowers II) tulivat samassa paketissa. Ripottelin himpun jauhetta, suihkautin vettä ja kuivasin kuumailmapuhaltimella. Sitten leimasin kukan Stazon musteella ja siirryin keittiöön liesituulettimen alle ja kaivoin kloriittipullon esiin: pieni loraus muoviläpyskälle ja vesivärisiveltimellä levitys leimakuvaan. En tiedä miten muut musteet tuon kestävät, mutta Stazon ei lähde mihinkään, valkaisu tapahtuu tosi nopeasti ja on kuin taikatemppu!
Väritin kukan Distress tusseilla. Valkaisuaine vaikutti väreihin ja lisäsin niitä aina välillä uuden kerroksen. Esimerkiksi Worn Lipstick muuttui haalean oranssiksi ja lisäsin päälle pinkkiä Picked Rasberrya ja jonkun ajan päästä taas Worn Lipstick -sävyä. Tein pari päivää sitten toisen projektin ja silloin totesin, että vedellä niitä tusseja ei kannata tuon kloriitin jäljiltä levitellä, sillä värit katosivat ihan kokonaan... oletan että vesi aktivoi kloriitin uudestaan. Aina on hauska kokeilla sellaista mistä ei ihan tiedä mitä lopuksi saa!


2 kommenttia:

  1. Oi, ompa upea. Tosi kivasti olet värittäny ja laittanu yksityiskohtia.

    VastaaPoista
  2. UPEA!!! =)
    ps. myös archival ink kestää kloriitin kanssa leikkimisen... ;)

    VastaaPoista