lauantai 18. heinäkuuta 2015

Iloinen hauva

Paskiksessa pyydetään käyttämään vähintään kolmea eri stanssia... Minulla ei vielä montakaan ole, ehkä viisi eri pakettia, mutta sain niistä kasaan tällaisen iloisen yksinkertaisen kortin. Leikkasin kukat, niiden keskiosat ja ruohon gelli-papereista stansseilla. Leimakuva piti leikellä käsin, kun minulla ei ole näiden Lawn Fawn leimojen stansseja.


Pistelin Sharpie-kynällä pilkkuja kukkiin, ja päätin jättää tämän tällaiseksi. Tarpeen vaatiessa kortin ylälaitaan tai ruohon päälle mahtuu lisäämään jonkin tervehdyksen, jos lapsi vaikka kutsutaan synttäreille tms. Tämä olikin uuden uljaan askartelunurkkaukseni ensimmäinen projekti, ja kuvaanhan sopii se, että koiramme on päässyt vähän nakertamaan tuota telinettä ja että tänään menemme mökille ja koirahan kirmailee ympäriinsä :)

1 kommentti:

  1. Juu semmosii ne koirat on. Meidänkin pikkuinen juoksee aina muutaman kerran mökin ympäri kun landelle perille päästään ja sit haetaan kaikki pallot ja frisbeet ja riehunta jatkuu. Kortissasi olet kivasti tavoittanut sellaisen koiramaisen riemun.

    VastaaPoista