maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ympäri mennään, yhteen tullaan

Mukana Paskiksessa parin viikon tauon jälkeen. Tällä viikolla aiheena on bingo, josta valitsin rivin gesso-ympyröitä-piirustelua (tässä järjestyksessä) jostain syystä tietokone ei nyt halua ladata näitä padistä lähetettyjä kuvia, joten täytyy ladata padillä, jolloin tulevat aina tuonne vasempaan reunaan!


Aloitin lintuaiheisella Ikeasta ostetulla kortilla. Näitä sai josjus 5kpl paketin 20 sentillä, enkä voinut olla ottamatta, kun ajattelin että niitä voi käyttää kortinteussa kehyksinä ilman että tuolla kuvalla on niin väliä. Nyt kuitenkin tipu pääsi pääosaan, kun lisäilin mixed media -hengessä reunoille gessoa ja ympyröitä. Piirustelu hoitui epätyylikkään suttuisesti kun hinkkasin kynänjälkiä kostealla vesiväripensselillä paremman puutteessa. Näin siis kortti tuunautui omanlaisekseen, voisi tämän kehdata jopa lähettääkin jollekulle!

3 kommenttia:

  1. Hieno kortti! Olet onnistunut saamaan tasapainoisen värimaailman korttiin. :) Mielenkiintoista tuo gesso! Tilasin itselleni elämäni ensimmäisen putelin sitä ja pian pääsen myös testailemaan uutta tekniikkaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ompa kiva hyyppä! Tosi hyvä sommittelu!

    VastaaPoista