torstai 29. tammikuuta 2015

Vaali epätäydellisyyttä

Tämän viikon P*skis pyytää värejä pinkki-oranssi-keltainen. Todettakoon, että tagissani värit ovat voimakkaammat kuin annetussa väririvissä, syytettäköön siitä Dylusions-musteita.


Aloitin tagin leimaamalla kauan sitten hankkimani Zetti-laiman kirkkaan keltaisella Distress-musteella, johon lisäsin kirkasta kohojauhetta. Laskin sen varaan, että kuumentamisen jälkeen siihen ei tartu muut värit... suihkautellessani pinkkiä ja keltaista mustetta päälle meinasi kyllä usko loppua, mutta kostealla paperinkulmalla kun pyyhkäisi, niin teksti tuli aina uudestaan esiin. Oranssia suihketta minulla ei ollut, väri syntyi pinkin ja keltaisen sekoittuessa. Keltainen värisävy jäi pohjassa aika sivurooliin, sillä pinkki mustesuihku oli ydympi kuin etukäteen ajattelin.


Kuultopaperille leimatut perhoset olen tehnyt aikaa sitten, ja päätin käyttää kaikki kerralla pois, eli niitä on kolmessa kerroksessa. Niissä on kaleidoskooppi-kohojauhetta, joka jättää pinnan röpöläiseksi ja kimaltavaksi. Osoittautui liimailun, ompelun ja taivuttelun myötä, että kohojauhe ei ollut oikein saanut kunnolla tartuttua kuultopaperiin, ja sitä vähän lohkeili pois. Lopputulos on kuitenkin varsin iloinen ja pirtsakka tekele näin harmaalle talvipäivälle.


7 kommenttia: