perjantai 23. tammikuuta 2015

Doodlailuharjoituksia

Addicted to technics -haasteessa pyydetään doodlailua. Piirsin korttipohjalle saniaiset TCW-sapluunan läpi, ja tässä viikon aikana aina joutessani täyttelin kuviota.


Kuinka sattuikaan, juuri pari päivää ennen kuin kävin kurkkaamassa haasteen, yritin täyttää art journaliin tarkoitettua tekstiä doodlailemalla, ja jäin kolmannen kirjaimen jälkeen jumiin kun en halunnut toistaa itseäni. Olin ( ja olen edelleen) motivoitunut harjoittelemaan tätä jaloa taitoa, sillä minulla se ei ole "verissä"... Mutta löysin apua netistä: tutkin erityisesti tätä Zentangle -aiheista sivustoa, ja kokeilin sieltä joitakin kuvioita, toisia paremmalla, toisia huonommalla menestyksellä. Harjoitukset siis jatkuvat.


Jälkihuomautus:
Kun kaivelin kortin käyttöön, totesin että se näytti vähän viimeistelemättömältä. Päätin lisätä varjostuksia lyijykynällä, ja Glossy Accents lakkaa. Lopputulos on varsin makea ja esittelykelpoinen. tosin kun 3/4 kortista oli peitetty (ja käsi varsin kipeä pusertelusta) tajusin, että kuvio rajoittuu saplunaan, ja olisin voinut hoitaa saman sapluunan kanssa kirkkaalla kohojauheella. Ehkä ensi kerralla sitten!


2 kommenttia:

  1. Wautsi! Onpas upea! Hienoja yksityiskohtia! Korttia voisi tuijottaa vaikka kuinka kauan. :D Kiitos, että osallistuit haasteeseemme!

    VastaaPoista