maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kesäkortti

Paskiksen luonnos teetti vähän pohdintaa, varsinkin kun halusin käyttää pois jotain laatikon pohjalle kertynyttä. Laatikosta sattui vastaan tällainen piikkuinen tagi, jonka kuva on Ikean korttipakkauksen takapaperista. Olen tehnyt sen viime kesänä, joten joutaakin käytettäväksi! Kortin takaa vilkkuu kuori, jonka koristelin kortissa käytetyllä sapluunalla.


Taustaa rakentelin Paskiksen luonnoksen hengessä vasempaan yläkulmaan muutamassa kerroksessa. Siinä on telattua akryylimaalia, leimailua norjalaisen Rubber Dancen leimoilla (ristipistoja ja nappeja) ja tekstuuripastaa kirsikankukkasapluunan läpi. Valitettavasti pasta on läpinäkyvää (vaikka purkin kyljessä lukee "white"!), mutta se korjaantui valkoisella maalitussilla. Lisäksi liimailin pieniä laserleikattuja pikkukakkaroita... piti peittää jokunen suttu, kun olen vähän tahmatassu. Ne (kuten tagin perhonen) on ostettu Tanskasta.


Jos kiinnostaa leimaostot, niin Rubber Dancen verkkokaupasta saat 15% alennusta käyttämällä koodia kristiina2016 osstoksen yhteydessä. Tagin kiinnitin kohotarroilla taustan päälle. Näistä vihreän ja sinisen sävyistä tulee ihan kesäinen olo :)

1 kommentti: