tiistai 13. lokakuuta 2015

Peilikuvaleimausta

Viikon Paskis haastaa peilikuvaleimaukseen. Toisella yrittämällä tulikin jo ihan kelpo tulos, vaikka näin pimeällä on vaikea saada aikaan kelpo kuvia...


Tausta on tehty vihreällä Bister-jauheella Finnstamperin vesivärikorttipohjalle. Voikukkaleimasin on VivaLasVegaStampsin, ja siihen kuuluu "ylimääräinen" siemen, jota on ripoteltu kaikkialle. Haasteen vaatimukset eivät oikeastaan toteudu ilman, että näytän koko kortin, kuvio nimittäin jatkuu kortin taakse. Tällöin näkyvät sekä oikein että peilikuvana olevat hahtuvapallot.


Ajattelin ensin, että musta olisi liian tummaa, joten leimasin Versafinen harmaalla tuon keskellä olevan palluran. Se hädin tuskin erottui taustaa vasten, joten siirryin kuitenkin mustaan, jolla leimasin peilikuvan tuohon oikeaan reunaan (polymeerileimasimen taustan kautta) ja yhden oikean kerran tuohon keskelle. Irtosiemeniä lisäsin mustalla, mutta otin joka kerta kaksi leimausta, joista jälkimmäinen oli käytännössä harmaa. Lopunkaikin pidän sävyjen vuorottelua erinomaisena ratkaisuna (eikä se, että peilikuva on vähän vaaleampi kuin varsinainen leimaus häiritse ollenkaan!)

Lopuksi vielä pieni vilaus korttiprojektista, jonka julkaisin Rubber Dance leimafirman blogissa viikonloppuna. Postaus löytyy tästä. Se on ruotsiksi, mutta kun on paljon kuvia, niin luulen että kouluruotsin rippeillä pärjää (niillähän se on kirjoitettukin :)


Ja jos innostut käymään RD:n verkkokaupassa leimaostoksilla, niin koodilla kristiina2015 saat 15% alennuksen. Yli 35e ostoksista ei peritä postimaksukuluja. Jotain iloa tästä DT-hommasta siis ehkä muillekin kuin minulle :)

4 kommenttia: