maanantai 21. syyskuuta 2015

Ei lahjahevosta suuhun jne.

Paskiksessa bingoillaan. Päätin vihdoinkin yrittää tehdä jotain tällaiselle kuvakortille, joita voitin eräässä blogiarvonnassa viime talvena. Amerikkalainen Lindsay Ostrom lähetti minulle kortit ja kaikenlaista muuta kivaa. Jaoin tyttärelle kaiken, mitä en itse tarvinnut (mm. nämä kortit), mutta kiittäessäni lähetyksestä sain rouvalta viestin, jossa hän toivoi saavansa nähdä mitä teen näille korteille. Piti siis pyytää tytöltä osa takaisin.


Päätin luottaa siihen, että paperi kestää vähän vettä, ja levitin höyhenen kohdalle himpun vihreää Bister-jauhetta. Ruiskaisin vettä päälle ja kuivasin saman tien puhaltimella. Vasen reuna meni aika tavalla ruttuun, eli ei ehkä ollut paras ratkaisu, mutta paperi on sen verran ohut, että teippi vääntää sen korttiin kiinni. Valikoin Distress-tusseja sopivissa sävyissä ja väritin vähän höyhentä ja reunoja. Viimeistelin Sharpie tussilla (pilkkuja) ja Wink of Stella -kimalteella. Ihan kiva tuli. Tein juuri kokeiluja Bister-värien kanssa, ja oli pakko ottaa kuva Art Journalin kyseisen sivun päällä, kun se on mukavasti sävy sävyyn!


Päivitys: kortti lojui pöydällä, enkä malttanut pitää näppejäni siitä erossa... Lisäsin siis vielä vähän valkoisia pilkkuja (peitin keltaisen pilkun, joka oli akryylimaalitahra) ja kerroksen Crackle Accentsia sekä höyhenen että kirjoituksen päälle... nyt kortti on sellainen että tekee mieli hiplata :)

5 kommenttia:

 1. Tää on kiva. Sopivassa suhteessa sotkua ja tilaa!

  VastaaPoista
 2. Upea kortti, toi teksti on kyl makea!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoista tämä bister - mitähän se olisi suomeksi?
  otatko yhteyttä toute_bleu hotmail com niin saan osoitteesi. Voitit arvonnassani - vihdoin muistin arpoa :-)

  VastaaPoista