maanantai 29. joulukuuta 2014

Paskis #258

Tein joulunajan Paskarteluhaasteeseen jo yhden kortin, mutta luodessani linkkiä huomasin, että olin muistanut värit väärin... uusi oikeamman värinen kortti sai odotella joulukiireiden yli, mutta tässä se nyt on. Tämä iltapimeällä kuvaaminen ei tee oikeutta millekään värille, mutta huomenna en ehdi tätä tehdä, joten parempi nyt, kuin ei ollenkaan. Sinänsä tämä on sen edellisen kortin kaltainen, en vain tehnyt "joulukorttia" tällä kertaa ja vaihdoin vihreän turkoosiin.
Tyttöleima on VivaLasVegaStampsin "Rain under umbrella girl" ja olen väritellyt Distress-mustetyynyillä suoraan leimaan ja suihkaissut vedellä ennen leimaamista. Tässä on käytetty värejä Seedless Preserves ja Chipped Sapphire (tyttöön ja varjoon) ja Iced Spruce sekä Broken China (sateeseen). Suttasin harmaata (Black Soot) musteenlevittimellä suoraan korttipohjaan ja ompelin kuvan kiinni.


Ompelukone osoitti mieltään, mutta onhan tämä aika persoonallinen näinkin, ja nyt ei haittaa yhtään, että lankojen päät piti pujotella ompeleisiin :)

1 kommentti: