lauantai 15. marraskuuta 2014

Turkoosi on pop

Olin mielessäni suunnitellut tätä korttia addicted to technics -haasteeseen, mutta tehdessäni korttia tuli uusi paskis, ja totesin että väri ja resisthän osuivat bingoruudukkoon kohdalleen ihan luonnostaan... Eipä sitten muuta kuin ihmettelemään mihin kohtaan voisi laittaa helmiä.


En oikeastaan vieläkään ole varma pidänkö noista helmistä vai en, menivät vähän kieroonkin. Alkuperäiseen suunnitelmaan ne eivät kuuluneet, ja vievät vähän huomiota siitä, että taustaan on DI musteen sekaan suihkaistu helmiäisväriä. Enpä kuitenkaan usko että kukaan kortin saaja huomaa niistä harmistua :)

Ihana voikukkaleima (johon kuuluu ylimääräinen haituva) sekä teksti ovat Vivalasvegastampsin mallistoa ja niihin on käytetty valkoista kohojauhetta. Pohjana käyttämäni "vesiväripaperi" osoittautui äärimmäisen huonolaatuiseksi. Levitin musteen ensin musteenlevittimellä, mikä sujui hyvin... mutta kun suihkaisin helmiäistä päälle paperin pinta nousi lähes nukkaiseksi pelkästä kosteudesta. En sitten uskaltanut suihkutella ihan niin paljon kuin olin aluksi aikonut. Nukka laskeutui kortin kuivuessa, mutta neste ei toivomallani tavalla levittänyt mustetta. Lopputulos ei onneksi tosielämässä näytä niin epätasaiselta kuin tässä kokonaiskuvassa, ja helmiäinenkin vähän hohtelee.


 Samalla vaivalla koristelin vielä kirjekuorenkin. Suoraan mustetyynystä väri vaikuttti liian voimakkaalta, joten käytin musteenlevitintä leiman värjäämiseen. Ei uskoisi, että on täsmälleen sama musteen väri kuin kortissa (broken china) sillä kortissa olevan turkoosin sijaan höyhenistä tuli vaaleansinisiä! Kortissa käytetyn "vesiväri" paperin kellertävällä sävyllä lienee osuutensa asiaan.

2 kommenttia: