torstai 31. joulukuuta 2015

Värihaaste

Paskikseen vaihtui haaste, ja vuorossa olevat värit tuntuivat kuiskaavan "gorjuss", joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Kortista ei tullut sellainen kuin aluksi suunnittelin, mutta ei haittaa, koska tämä on tosi kiva. Tekisi mieli kokeilla samaa muillakin väriyhdistelmillä! Voisin vaikka vannoa, että tämä ensimmäinenkin kuva oli ihan tarkka otettaessa...


Tyttö on leimattu tussilehtiöön ja väritetty Promarkereilla. En oikein tunne oloani kotoisaksi niiden kanssa, mutta tulipa harjoiteltua.Tausta on tehty TH sapluunan ja musteenlevittimen avulla.  Päädyin onnitteluteemaan ja kirjaimet on väritetty mekon väreillä. Lopputulos oli vähän valju, mutta parani huomattavasti pienillä yksityiskohdilla: leimasin hahmon myös vanhalle kirjansivulle ja leikkasin pelkän ukkelinauhan irti ja liimasin paikoilleen. Lisäksi käytin valkoista geelikynää tytön mekon ja silmien yksityiskohtiin sekä kirjaimiin... ja taustan kuviopalluroihinkin. Tyttö ja kirjaimet on kiinnitetty nalleteipin avulla hieman koholle. Siitä on helppo leikata kapeitakin suikaleita pikku yksityiskohtien alle.


Gorjuss tytön olen ostanut joskus Sinellin poistohyllystä, kirjaimet ovat puolestaan tästä Rubber Dancen uudesta setistä (jos innostut shoppailemaan heidän verkkokaupassaan, saat 15% alennusta käyttämällä koodia kristiina2016). Gorjuss leimasettiin kuuluu myös erillinen, vähän suurempi ukkelinauha, leimailin sen kirjekuoreen ja väritin Distress tusseilla.


Hyvää uutta vuotta itse kullekin, miksei vaikka vähän onneakin :)

8 kommenttia:

 1. Pretty card, Kristiina! I love how you made the stamped letters look so three dimentional! :)

  VastaaPoista
 2. Oikeassa olet, kortista tuli TOSI kiva :) kaunis ja suloinen, eikä ollenkaan valju.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti! Ja juurikin täydellinen kaikkien pikkuyksityiskohtien ansiosta!

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti. Ihanan vähäeleinen. Less is more, sanotaan. :)

  VastaaPoista