sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Bingo- kortti

Paskiksessa bingoillaan, ja mukana olen rivillä tussi-x(maali)-harmaa. Viime tiistaina sain postipaketissa tämän uuden Gorjuss - leiman, ja päätin että jos suinkin mahdollista käytän sitä seuraavaan Paskikseen... onnisti ettei ollut mikään hääkorttiaihe :)


Tyttö on leimattu Lidlin "artist's block" maalauslehtiön paperille ja väritetty Distress tusseilla. Vaatii vielä totuttelua verrattuna Inktense kyniin joilla olen tähän asti tällaisia tehnyt! Tuo paperi on niin ohutta, että sen kutsuminen maaleille ja vesiväreille ihanteelliseksi on aika naurettavaa. Pinta on kuitenkin monistepaperia miellyttävämpi ja jos vettä käyttää niukasti, ryppyisyys pysyy aisoissa. Parasta tässä on se, että kuvio on helpompi leikata tarkasti irti kuin paksummista papereista. Tyttö on kiinnitetty nalletarroilla vähän koholle taustapaperin pinnasta.

Vaaleanpunainen tausta on tehty kierrättämällä mainospostikortti:

Liimasin revittyjä paperisuikaleita kortin päälle. Kuvioilla ei ole
väliä sillä ne peittyvät, tästä tulee lähinnä rosoisuutta pintaan.
Kerros valkoista gessoa siveltimellä
Vaaleanpunainen maali on levitetty muovikortin reunalla,
kuivumisen jälkeen hioin hiekkapaperilla.
Leima on Chocolate Baroquen, hopeanvärinen muste.

Koristelin kuoren leimasinsetissä olleen pikkupupun kuvalla. Nämä 5x7 kortit ovat ihanan isoja, mutta tässä pupu näyttää aika pikkuiselta. Kuoren paperi soveltui huonommin tusseille kuin tytön kuvaan käytetty: sivellin ei saanutkaan väriä leviämään, piti ottaa siveltimellä väriä tussin terästä keskiosien värittämiseen.


4 kommenttia:

  1. Tausta on upea, kuin myös koko kortti! Kiva kun laitoit kuvallisen "ohjeen" taustan teosta!

    VastaaPoista
  2. Ei tuohon voi kun yhtyä - hieno tausta! (Ilmeisesti melkein liian hieno, kun vetää meidän huomion pois itser aiheesta, eli tytöstä?) Kiva idea tehdä pupusta roikkuvajalkainen.

    VastaaPoista
  3. Upea kortti ja kiva kun pohjan ohje mukana!

    VastaaPoista