torstai 30. lokakuuta 2014

Puhekuplia, puhekuplia!

Perustin blogin voidakseni osallistua erilaisiin haasteisiin, ja p*skiksessa haetaan tällä kertaa puhekuplia. Yritin ihmetellä kenellä hahmolle puhekupla voisi sopia ja samalla mietiskelin gluteenittomien leivonnaisten merkitsemistä töissä esille pantavan tarjoilun yhteydessä... Päätin lyödä kolme kärpästä yhdellä iskulla: haastetyön, leivonnaisten merkitsemisen ja pitkäaikaisen aikomuksen ("tuota pitäisi joskus kokeilla...") = puhuvat leivonnaiset!


P*skarteluhaasteessa todetaan vielä erikseen, että ei ole väliä minkä paperiaskartelun tekee, kunhan siinä on puhekuplia -ja nuo on askarreltu paperista :)

Kiinnitin akryylipalikkaani kerralla 4 LawnFawn puhekuplaa, ja leimailin eri väreillä. Lisäsin puoleen kuplista joko pienen kuvioleiman tai kirjoitin teksin käsin. Sitten vain leikkaamaan ja liimaamaan. Harmikseni liima käpristi paperia aika pahasti ja minulla oli vain kiilan mallisia hammastikkuja eikä sellaisia sirompia cocktail-tikkuja. Onnistui kuitenkin.

Leikellessäni tajusin, että paljon mielenkiintoisempiakin kommentteja olisi voinut laittaa, vaikka "Tarvitset minua" tai "Olen sinun" tai "Miten voin auttaa?" Mahdollisuudet ovat todellakin rajattomat, ja nyt kun tätä on kerran kokeiltu, voi hommaan uskaltautua toistekin. Työkavereilla oli näinkin hauskaa pohtiessaan haluavansa "juuri tuon palan joka on tuolla vähän muiden alla".

6 kommenttia: