tiistai 28. lokakuuta 2014

Syksyn lehdet

Tein syksyisen kortin Finnstamperin lehtileimoilla ja viluisella Gorjuss-tytöllä. Kortti on 6x12 tuumaa, eli cabinet-kokoinen, ja haluan osallistua sillä P*skarteluhaasteeseen. Osallistumisaikaa on sentään vielä tunnin verran, eli en ole aivan viime tipassa... kortin tein kyllä viikonloppuna, mutta kelit ovat olleet niin synkeät, että oli vaikea saada kelvollista kuvaa. Päivänpaiste olisi niin paljon mukavampi kuin keinovalo.

(Jälkihuomautus: korti ei siis ole cabinet-kokoinen (20,9cm x 10,4cm) vaan puolikkaan leiskan kokoinen, Onnistuin lukemaan p*skiksen ohjelauseesta vain alun ja lopun, ja sain siis kortin, jossa tilaa tosiaan riittää!)

I am posting this 6 x 12 inch-sized card for the P*skis-challenge (that closes in an hour)


Lehtileimoihin käytin erivärisiä Distress-musteita, ja suihkuttelin vettä välillä ennen leimaamista, välillä sen jälkeen. Leikkelin lehdet irti ja liimailin paikoilleen. Gorjuss-tyttönen on väritetty vesiväreillä, koska inktense-kynillä tuli jatkuvasti liian voimakkaat sävyt. Koska tyttä näytti kovin viluiselta, tein hänelle kaulaliinan paksusta villalangasta. Cabinet-koko antaa kortille mukavasti tilaa ja ilmavuutta, vaikka siihen on ympätty paljon tavaraa.

Kun kortti oli valmis, keräilin pöydältä kasaan kaikki ylimääräiseksi jääneet tuotokset: pari väritettyä tyttöstä (jotka olivat tähän liian tummat) ja eri leimoihin ja syksyn väreihin liittyneitä kokeiluja. Niistä syntyi jokseenkin vaivatta peräti kolme pienempää korttia! Ison annoin tänään synttärikortiksi, mutta pienemmät saan pöytälaatikkoon pahan päivän varalle :)2 kommenttia: