perjantai 20. toukokuuta 2016

Paskis #320

Paskiksessa on tällä kertaa luonnos, ja täytyy tunnustaa ettei homma oikein meinannut lähteä käyntiin. Pyörittelin pöytälaatikossa lojunutta väritettyä leimakuvaa eri gelli-vedosten kanssa kunnes sitten vaan päätin, että kokeilen. Ja tulihan tästä lopulta ihan kiva!


Gelli-vedos on tehty 3x5 tuuman levyllä varsin yksinkertaisesti: telasin kahta vaaleanpunaista akryylimaalia ja on taputtelin kuplamuovilla ennen vedosta. Revin palat käsin ja ompelin kiinni aika kaukaa reunasta jotta voisin rytätä niitä. Yhdeksi luonnoksen paneeliksi tuli tuppo sideharsoa. Tässä on kaikki ommeltuna korttipohjaan...


Onhan se ihanaa kun aurinko paistaa, mutta näihin kuviin se luo aika väkevät varjot! Kukka on Rubber Dancen leima ja se on väritetty Promarkereilla. Kiinnitin sen sellaisilla paksuilla liimatäplillä,  kun tuo sideharso on vähän haastava alusta. Teksti on stanssattu Tim Holtzin stanssilla. Jos omistaisin enamel dotseja, niin tähän olisin ripotellut muutaman keltaisen, mutta menee tämä näinkin... :) 

Jos haluat käydä leimaostoksilla, niin Rubber Dancen verkkokaupasta voit syöttää kassalla koodin kristiina2016 saadaksesi 15% alennusta. Leimat ovat syvään uurrettua punaista kumia ja niitä saa sekä mountattuna että ilman.


4 kommenttia:

  1. Tämä on superupea ja kaunis!!

    VastaaPoista
  2. I love your card, Kristiina! The sewing of the paper is such a neat way to add interest and I really like the look of what you have under the flower (can't remember the word). Thank you for showing off my stamps so beautifully! ♥

    VastaaPoista