maanantai 25. huhtikuuta 2016

Pikkuleimoja...

Paskis #318 haastaa käyttämään leimasettien mukana tulevia pikkuleimoja. Selailin laatikkoa, ja valitsin kukkaa muistuttavan leiman joka itse asiassa on tämän kirjainleimasetin mukana tullut asteriski. Ihana haaste, tuotakin leimaa voisi käyttää useammin, vaikkei asteriskina kaipaakaan :)
Sitä on leimattu summamutikassa erivärisillä Distress-musteilla ympäri korttipohjaa, leimailu jatkuu myös korttipohjan taakse.Kuvien laatukin parani kertaheitolla, kun tajusin että ipadin kuoren uumenissa kameranlinssi oli kerännyt aikamoisen kerroksen möhnää. Nythän kuva onkin yhtäkkiä terävä ja värit kirkkaat, jee! Akvarellipaperista taiteltu valmis korttipohja on Finnstamperilta ja leimat (asteriski ja teksti) ovat norjalaiselta Rubber Dancelta. Ja jos satut asioimaan Rubber Dancen verkkokaupassa, saat leimaostoksista 15% alennusta koodilla kristiina2016.

5 kommenttia:

  1. Love your card, Kristiina! I have to admit that I have never used that stamp myself (the "star"), but seeing how you used it here makes me want to pull it out and make some backgrounds! Thank you so much! ♥

    VastaaPoista