sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Paskiksen värihaaste

En ole taas ehtinyt Paskishaasteisiin mukaan vähään aikaan... nyt oli ihan pakko, kun vuorossa oli melkein lempivärit: keväisen kirkkaat keltainen ja vihreä + vapaavalintainen väri, joka minulla on oranssi.


Taustaan on ensin levitelty keltaista ja limen vihreää Brusho väriä. Kun kartonki lopulta kuivui, kohokuvioin sen lehti- aiheisella kansiolla. Kuvioinnin jälkeen lisäsin vielä vihreää väriä Distress musteilla ja levittimellä. Kukkaleiman väritin Distress tusseilla, sumutin vedellä ja leimasin erilliselle paperille. Leimaamisen jälkeen jatkoin tusseilla: lisäsin erityisesti varjostuksia, jotka asettuivat mukavasti kun kuva oli hieman kostea. Joitakin kohtia pehmensin vedellä ja siveltimelläkin, koska tussileimauksesta jää yllättävän terävä jälki. Teksti on Tim Holtzin "small talk" tarra. Vasta saapuivat eilen, ja ihastuin oitis, täytyy pitää silmällä niitä muitakin sana-arkkeja. Oranssi pitsinpätkä on joskus aikaa sitten värjätty johonkin, johon se ei sitten sopinutkaan, pääsinpä siitäkin :)


Olin tätä ennen käyttänyt kohokuviointikansiota mustapintaiseen hologrammikartonkiin josta jäi mustaa väriä kansioon. Vaikka kuinka olin yrittänyt puhdistaa sitä pois, jäämiä vilahtelee siellä täällä. Onneksi niitä ei kuitenkaan paljon huomaa, jos ei tiedä etsiskellä... ja toivon mukaan sieltä ei enää irtoile seuraaviin projekteihin 

Kukkaleima on norjalaisen Rubber Dancen tuotantoa. Jos kiinnostaa, niin heidän verkkokaupastaan saat 15% alennuksen, kun käytät kassalla koodia kristiina2016.


4 kommenttia:

  1. Oi,miten kaunis! Minäkin tilasin noita bruhovärejä kokeiltavaksi;)

    VastaaPoista
  2. Varsin upea kortti kokonaisuudessa, mutta tuo tausta on tosi upea!

    VastaaPoista
  3. Beautiful, beautiiiiful card, Kristiina! Thank you! ♥

    VastaaPoista