lauantai 13. kesäkuuta 2015

Yllätyksiä

Istuin Mauro Ottolini & Sousaphonix -yhtyeen jazz-konsertissa Italiassa, "pienen kylän" koristeellisessa teatterissa, enkä enimmäkseen ymmärtänyt sanaakaan, kunhan nautiskelin musiikista. Keskivaiheilla konserttia, erään kappaleen loppuessa muut soittimet hiljenivät, jäi vain kitara, ehkä klarinettikin, ja laulaja jatkoi selvällä suomen kielellä:


Kyllä hymyilytti, en ollut edes yrittänyt ymmärtää kuunnella laulun sanoja, orkesterissa ei ollut suomalaisia, yleisössä hyvin mahdollisesti vain minä! Seurasi orkesterin johtajan vuolas puheenvuoro, jossa mainittiin Helsinki ja Matti Pellonpää. Hauskan illan muistoksi oli siis kirjoitettava tuo säe tähän kirjaseen, jota olen viime aikoina täyttänyt kaikenlaisilla teksteillä joihin olen törmännyt. Kirja ja Micron-kynät ovat helpot kuljettaa mukana, ja värittelyn/koristelun voi hoitaa myöhemmin.

Sivun somisteeksi tuli tällä kertaa tanglailua ja Paskiksen määräämät värit limenvihreä, pinkki ja harmaa. (Harmaa on varjostuksissa!) Taustan värittelyyn käytin Derwentin Coloursoft värikyniä. Opin sen, että pinkki Sharpie menee näistä sivuista läpi, tähän asti kun olen tyytyväisenä todennut että Micron-kynät, Vesafine muste ja valkoinen Sharpie eivät. Edelliseen ja seuraavaan aukeamaan täytyy siis kehitellä jotain, missä on vaaleanpunainen tausta...


1 kommentti: