perjantai 19. kesäkuuta 2015

Haaveilua

Addicted to Technics haasteessa pyydetään leimakuvan "pukemista", joten tuumasta toimeen. Otin käsittelyyn Gorjuss-leiman. Tämän on kyllä ostettu nallen takia, jos voisi vaikka jonkun muun hahmon kanssa rakentaa jotain sen aikaisempiin Gorjuss-julkaisuihin kuuluvan nalle-kuvan tapaista, kun siitä ei leimaa löydy... En siis tykkää noista korvaläpistä, enkä siitä että maaston kukat ja sälä (pelikortit ja jopa kahvikuppi!) ovat kiinni hahmokuvassa -no, leikkelin osia pois. Kukat itseasiassa näyttävät siltä, että on hieno Haute Couture -mekko :)


Kortin tausta on valikoitu suttupapereista. Puut ja vähän tekstiä olivat siinä valmiina, lisäsin nuottileimat sillä ajattelen, että ehkä tyttö kuuntelee musiikkia noista korvaläpistä. Hahmo on koottu kolmesta kerroksesta:


Pohjakerros, johon väritin ihon ja takahiukset, keskimmäinen gelli-kokeilusta leikelty mekko ja kuulokkeet sekä päällimmäinen kerros, jossa väritettynä etuhiukset ja nalle. Näin upeaa mekkoa en olisi ikinä saanut värittämällä aikaiseksi, samaa tekniikkaa täytynee kokeilla muillekin Gorjuss-hahmoille.


2 kommenttia:

  1. Minäkin olen joskus vähän muokannut saksilla leimakuvaa. Eikös se olekin vain luovuutta :)

    VastaaPoista