maanantai 1. helmikuuta 2016

Paskikseen luonnoksen mukaan...

Paskiksessa luonnostellaan, ja ehdin pitkästä aikaa mukaan. Värittelin toissailtana Stamping Bellan leimakuvia, ja kun en osannut päättää kumpi on kivempi, kortteja tuli kaksi :)Ongelmana lähinnä se, että leimakuvat olivat niin isoja, että tarvittiin valtaisat ympyrät niiden leikkaamiseen... ja toisaalta käyttämäni Letraset tussilehtiön paperi on aika ohutta ja piti liimata toiselle paperille ettei kuulla läpi. Siinä sitten tuli vähän ruttua ja suttua... Onko Cansonin vastaava naisen naamalla varustettu lehtiö paksumpaa? Koiraan lisäsin lopulta leimasettiin kuuluvan pienen tekstinpätkän, kun tahra kävi hämäämään. Päivänvalo vaan oli jo mennyt, joten ei tullut yhtä hyvä kuva kuin ilman.4 kommenttia:

 1. Ihanat! Käytän Cansonin Illustration lehtiön 250g paperia on niin paksu, ettei kuulla läpi eikä kupruile. Ja mikä parasta tussien lisäksi käy myös vesiväreillä värittämiseen kestää hyvin. Tämä paperi on minun suosikkini :)

  VastaaPoista
 2. Suloiset kortit!
  Minä käytän Promarkereilla värittämiseen Cansonin 1557 eli piirtämiseen tarkoitettua 180g paperia.Hyvin toimii!

  VastaaPoista
 3. IIIIHANIA kortteja!!! tykkään!!! =)

  VastaaPoista
 4. senpä verran vielä jatkan kun äsken unohdin että käytän 4cc lasertulostukseen tarkoitettua 280g kartonkia tussien kanssa... =)

  VastaaPoista