perjantai 1. heinäkuuta 2016

Unelmointia

Paskiksessa on bingo, ja tietenkin pitää päästä mukaan. Aluksi mikään rivi ei tuntunut omalta, aina tökki joko "one layer" tai "ei kortti" tai jotain, mutta sitten tajusin että minulla on lattialla kasassa keskeneräinen pahvinen art journal. Rivi on siis violetti-x-ei kortti. X voisi olla vaikka sininen, niin ei tule väristä sanomista.


Ilmoittauduin Carolyn Duben ilmaiselle verkkokurssille, jossa valmistetaan siis pahvilaatikosta art journal ja etsitään kokeilevaa leikkimieltä omaan tekemiseen. Kurssi löytyy tästä. Ensimmäisessä vaiheessa leikeltiin pahvit ja lisättiin gessoa ja värillisiä papereita ilman sen kummempaa suunnitelmaa.


Seuraavassa vaiheessa katsottiin läpyskät läpi siltä varalta että niistä sattuisi silmään hahmoja, ja tässä näin selvästi pupun. Sitten ei muuta kuin rakentamaan se muillekin näkyväksi :) hahmottelin hiukan lyijykynällä ja maalasin sitten akryyliväreillä ja ohuella pensselillä. Pöydällä oli läjä pellavaa jonka olin purkanut jonkun kankaan reunasta, siitä häntä. Löysin ilokseni sapluunan jossa oli sanoja (vaikka olisin voinut vannoa ettei minulla sellaista ole!) ja leimattu tekstikin lojui käyttövalmiina (ja sopi täydellisesti peittämään aluspaperissa olevat koesuoritukseen liittyvät merkinnät, jäljelle jäi sopivasti sana "alku").Ei kommentteja:

Lähetä kommentti